tiistai 23. helmikuuta 2010

Mammaa moikkaamassa :)

Kylläpäs oli vauhdikas ja mukava päivä Mörköperällä.
Pihaan, kun päästiin alkoi kunnon laulut, vastaanotto oli mitä äänekkäin :) Siinä haukuttiin ja vouhkattiin puolin ja toisin. Väinön häntäkin vispas niin että hyvä kun ei irronnut. Kovaa kataa-ajoa ja haukkumista jatkui vielä sisälläkin. Milloin juoksi edellä Väinö ja milloin Väinö ajoi muita takaa. Mette muori huuteli sieltä portin takaata ja ihmetteli varmaan että mikä ihmeen mekkala tänne nyt syttyi. Pääsi sitten Mammakin vapaaksi ja kävi nuuhkasemassa Väinön takamukset, tuoksu ei ollut vissiin hurmaava, kun ei hampaita esitellyt, kuten Helmi siskolle. Mamman ja pojan välinen takaa-ajo kesti jokusen tovin. Ei Väinö kuitenkaan ihan saanut sitä rakkautta mutsiltaan:)
Salli sisko oli hiljaisin, muut haukku ja irvitseli, mutta Salli se vaan teputteli rauhakseen ja ihmetteli mikä huuto on pystyssä. Tupuna täti ei meinannut kestää yhtään ja Väinö tahallaan kävi kiusaamassa vanhaa sohvalla.
Alun hössötyksen jälkeen Väinö, Pete, Salli ja Oili lähti ulos formularadalle. Ei olekaan Väinö ollut vielä niin isolla alueella vapaana. Alkuun Margareeta ihmetteli ja vähän siinä jo muut koiratkin, että miksi Väinö makaa lumessa. Piti vähän jäähdytellä kuumuutta :) Se on pienellä miehellä välillä kuumat paikat, ainakin jos on sisko, emo ja muut frendit ollut tutkittavana, takaa-ajatteuina ja takaa-ajajina. Ulkona vedettiin kovat formulat, useammin, kuin kerran. Tässä kaksikoksi osoittautui Oili ja Väinö, vaikka Oili sisällä haukkuki ja irvistelikin tais se vaan olla esitystä muille tytöille, kun ei kehdannut myöntää että leikkii pojan kanssa ;)
Mette-mammakin se alkoi vähän hyväksyä kulta-poikansa. Ainakin se rauhoittui sinne sohvalle lepäilemään, samaten kaikki muutkin. Oili ainoana hereillä olevana olikin sitten kovilla, kun Väinö halus leikkiä KOKO AJAN. Kävi se herättelemässä porukkaa sieltä sohvilta ja lopulta kaikki heräskin, kun Oilin ja Väinön meteli nousi desibeleillä korkeammaksi. On se vaan mahdoton homma Väinön mielestä, kun toiset ei jaksa. Uloskaan ei meinannut muut lähteä, kun näki että Väinö-poika on pihalla jo. Kai se tuollainen kakara ottaa voimille, ainakin sellainen tekstiviesti saatiin reissun jälkeen, että siellä likat vetää pötslöjöö pikkumiehen vierailun jäljiltä :) Ihmetteli se vähän kolmetuntisen jälkeen Margareeta ja Leokin että miten tuolla penskalla yhä virta riittää :)
Mutta sitä riittää, täällä kotonakin, aamusta iltaan.

Mukava reissu oli. Muistaakohan Väinö, että on ennenkin ollut samassa talossa. Sen verran kotonaan oli heti. kävi merkkaamassa pariin kertaan keittiön seinänkin, jottei vaan kukaan häntä unohda.
Kotiin lähdön aikaan pihassa tavattiin vielä Schumi, kani, ja Sakari. Tosin vaan aidan takaa. Se on se Schumi sellainen, ettei antanut Margareeta päästää meidän luokse. Auto kun starttasi itku oli sama, kuin silloin vauvana, kun haettiin Väinö meille. Sydäntäsärkevää. Ei se vissiin olis halunnut lähteä pois ollenkaan:) sen verran hauskat frendit sinne jäi. Samoja frendejä kaivattiin vielä kotonakin. Väinöllä oli vähän suru puserossa loppu päivän.

Poika on kyllä tullut äitiinsä. samanlainen haukku-ääni, samanlailla vispaa häntää(tosin Väinön pylly pyörii vielä ku onnenpyörä, niinkuin Margareeta sanoi) värit on samat ja kuono. Mutta Mette-mammassa sitä onkin ulkonäköä mitä periä :)
Kovasti se Väinö koitti mammaa pusutella, mutta ei niitä pusuja vaan herunut. Ehkä toisen kerran, kun ollaan vähän rauhallisempia :)

Sellainen oli reissu Mörköperälle, on mentävä toisenkin kerran. Jospa ne sitten tytötkin olis ihastuneempia Väinöön, kun tuota komeutta saadaan lisää ;)

Tais se Margareeta ja Leokin ihastua karhunpoikaan  :)
Vaikka onhan ne ihastuneita ollut vauvasta saakka jo :)
Väinö käyttäytyi kylässä erinomaisesti, toisaalta ei myöskään kerennyt iskemään hampaitaakaan mihinkään, kun oli vähän kiirusta.
Tosin täällä kotona onkin sitten tehty tänään remonttia, Väinö on päättänyt että listat saa lähteä. Tänään irtosi lista nro.2. Ylpeänä se sitä suussaan piti ja esitteli.

Tänään käytiin eka kertaa koirapuistossa, ei ollut kuin yksi koira. Kivaa oli. Loppu olikin jäätävä, tassut paleli niin pirskatisti kertyneistä lumista, että oli jo kiire päästä kotiin vällyje alle. Siellä se peiton sisässä lämmitteli ja nukkui muutaman tunnin.
Voi näitä pakkasi ja lumen tuloja, inhottavaa, kun ei pihallakaan enää ole kivaa.

Muutama kuva Mörköperältä tähän vielä liitteeksi :) Hauskaa oli :) (Väinö on tuo jolla on valjaat päällä)

13.5 me sitten lähdetään pentunäyttelyyn. Olispa mukava saada muitakin parfyymipentuja kehään, lähtisköhän Helmi? Voisivat sitten kilpaa pelleillä ja saada tuomarit hermormahduksen partaalle :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat

3 kk 3 vko.

3 kk 3 vko.

Sitä on taas käyty varkaissa :D

Minä poikapa kuoooorsaan.

Minä poikapa kuoooorsaan.
sunnuntai- pyhitetty lepopäivä myös Väinöllä

Pöydällä varkaissa.

Suukkoja suukkoja

Rokotusten jälkeen väsynyt poikanen

Lumiukko:)

jaahas ;)

Näin hienosti minä istun, kun pyydetään.

Ekaa kertaa tädin sylissä jouluna:)

Väsynyt poikanen.

Väsynyt poikanen.
Niin paljon väsytti, että toinen jalka unohtui pedin ulkopuolelle.

Väinön uudet vaatteet:)

Väinön uudet vaatteet:)
Pinkki on kuulema muotiakin pojilla.

Aina jaksa itse kävellä pihalta sisään...

Illalla äitin vieressä sohvalla on niin kiva köllöttää, ja mieluiten vielä selällään:)

Sohvalla syömässä kermaviiliä lusikasta äitin tarjoamana:)

Sohvalla syömässä kermaviiliä lusikasta äitin tarjoamana:)

Minä tahdon sohvalle, nyt just ja heti!!! Noooostakaaaa!!!

Väinö enon kanssa mummon synttäreillä

Uusi putkilo ja uusi lelu, JEEEE huutaa Väinö

Nukahti kesken leikin lelukopan ja pedin väliin.

Tuulispäänä :)

Väinö isin sylissä ekana koti-iltana

Väinö 9-viikkoisena

Pinkki possu on pop

Pinkki possu on pop

Nukkumatti, nukkumatti lasten illoin kulkee heittää uni hiekkaa...

Nukkumatti, nukkumatti lasten illoin kulkee heittää uni hiekkaa...
Väinö unisena pyyhkeiden sisällä.