sunnuntai 7. elokuuta 2011

Ihania uutisia:)

Me saatiin aivan mielettömän ihania uutisia Helsingin yliopistolliselta eläinsairaalalta. VILJO PARANEE!! Kyseessä on kennelyskän jälkitaudin jälkitila, jonka korjaantumiseen voi vierähtää vuosi-parikin, mutta Viljo mitä suuremmalla todennäköisyydellä tulee parantumaan täysin. Oltiin niin huojentuneita ja onnellisia koko porukka, ettei oikein tiedetty kuinka suuresti sitä olisi juhlittu:)
10kk sairastelu, jatkuva huoli, tiedon haku, diagnoosin miettiminen ja tutkiminen on nyt ohitse:) JIPPII!!!
Näin minä käsitin että keuhkojen ja keuhkoputkien värekarvat olisi tuhoutunut rajun jälkitaudin vuoksi, niiden uusimiseen voi mennä vuosiakin aikaa, ja oireilu jatkua tästä syystä pitkään.
Mistään vakavasta ei siis ole kyse. Tosin tässä on mietitty, että kyllä se ihme oli, että tuo jätkä siitä kennelyskästä selvisi, niin raju se oli. Monen viruksen ja bakteerin sekoitus ollut, mikä ollut erittäin rankka niin pienelle pennulle, kuten Viljo oli. Viljolla on kyllä ollut enkeleitä mukana sairastelun aikana. Edelleen mä olen niin vietävän vihainen sille ekalle eläinlääkärille, joka ei ottanut mun puheita tosissaan, kun kennelyskä alkoi...mutta pääasia on nyt, että Viljo tulee kuntoon :) Inhalaattori jätettiin pois heti hyvien uutisten jälkeen, tästä olimme onnellisia, sillä lääkkeettömän viikon aikana Viljo oli, kuin eri koira, paljon reippaampi ja pirteämpi. Kun taas inhalaattoria Hesan reissun jälkeen jatkettiin muuttui Viljon olemus jälleen kärttyisämmäksi ja väsyneemmäksi. Nyt sydään 6-viikkoa sellaista hengitysteitä laajentavaa lääkettä, ja sitten meillä alkaa lääkkeetön elämän. Voi olla että pakkasten tullessa/sateiden tullessa yskä villiintyy ja joudutaan hengittelemään inhalaattoria(joka on saanut meilllä nimekseen muuten inhis) taas hetki, mutta toivotaan että näin ei käy.

Käytiinpä tuossa Viljon kanssa Heinolan Matsh Showssa, Viljo joka jaksoi räyhätä jokaiselle koiralle ja ihmiselle tuon vajaan 3-tuntia jonka aikaa jouduttiin odottelemaan vuoroamme kehään, joka ei koskaan ole suostunut kävelemään näyttelyhihnassa reippaasti, ja joka ylipäätään oli todella pitkästä aikaa paikassa jossa oli paljon koiria, suoriutui näyttelystä erinomaisen upeasti ssavuttamalla ykkös sijan pienissä roduissa, olemalla lopulta Best In Show 4!! HYVÄ VILJO! Viljo käveli kehässä hyvin, eikä takerrellut vastaan(kerkisi tuossa kolmessa tunnissa tottumaan hihnaansa) seisominenn tuotti hankaluuksia ja pylly olikin maassa koko ajan, pikkusen piti murista myös vieressä olevalle urokselle ja näytellä tuomarille takapuolta, mutta yhtäkaikki, Viljo veti upeasti pisteet kotiin, näyttelyssä kun kuitenkin oli ihan hirveesti koiria, lähes sataa koiraa veikkaan minä. Tuomari kehui Viljoa erittäin upeaksi ja hyvin kehittyneeksi urokseksi. Nyt tästä on hyvä jatkaa Heinolan näyttelyyn, joka on jo kahden viikon päästä.

Tässä nämä kerrankin pelkät hyvät uutiset:) Meille kuuluu siis hyvää. Viikon päästä aloitellaan kesälomakin:)

Vielä on kesää jäljellä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat

3 kk 3 vko.

3 kk 3 vko.

Sitä on taas käyty varkaissa :D

Minä poikapa kuoooorsaan.

Minä poikapa kuoooorsaan.
sunnuntai- pyhitetty lepopäivä myös Väinöllä

Pöydällä varkaissa.

Suukkoja suukkoja

Rokotusten jälkeen väsynyt poikanen

Lumiukko:)

jaahas ;)

Näin hienosti minä istun, kun pyydetään.

Ekaa kertaa tädin sylissä jouluna:)

Väsynyt poikanen.

Väsynyt poikanen.
Niin paljon väsytti, että toinen jalka unohtui pedin ulkopuolelle.

Väinön uudet vaatteet:)

Väinön uudet vaatteet:)
Pinkki on kuulema muotiakin pojilla.

Aina jaksa itse kävellä pihalta sisään...

Illalla äitin vieressä sohvalla on niin kiva köllöttää, ja mieluiten vielä selällään:)

Sohvalla syömässä kermaviiliä lusikasta äitin tarjoamana:)

Sohvalla syömässä kermaviiliä lusikasta äitin tarjoamana:)

Minä tahdon sohvalle, nyt just ja heti!!! Noooostakaaaa!!!

Väinö enon kanssa mummon synttäreillä

Uusi putkilo ja uusi lelu, JEEEE huutaa Väinö

Nukahti kesken leikin lelukopan ja pedin väliin.

Tuulispäänä :)

Väinö isin sylissä ekana koti-iltana

Väinö 9-viikkoisena

Pinkki possu on pop

Pinkki possu on pop

Nukkumatti, nukkumatti lasten illoin kulkee heittää uni hiekkaa...

Nukkumatti, nukkumatti lasten illoin kulkee heittää uni hiekkaa...
Väinö unisena pyyhkeiden sisällä.