torstai 23. syyskuuta 2010

Kuulumisia

Onkin vierähtänyt pitkä tovi, kun viimeksi olen tänne kirjoitellut. Pientä kiirettä tuntuu olevan niin on jäänyt kuulumisien laitto vähemmälle.
Tässä välissä on tapahtunut vaikka ja mitä.
Väinö ja Viljo on tavan kaksikko rähinöineen ja tappeluineen. Nyt pikkuhiljaa tappelut on jäänyt vähemmälle. Kovastihan nuo tuntuvat toisiaan rakastavan, kun heti on hätä jos toinen on hukassa :) Jonkinlaista paikan hakua tuntuu olevan ilmassa. Päivät pojat viettää toistensa kanssa leikkien, ja kyllä sitä menoa riittääkin, Väinö menee edellä ja Viljo tulee kovaa haukkuen perässä...onneks naapurit on ymmärtäväisiä. Illalla sitten kammetaan sänkyyn äidin ja iskän viereen vetämään makoisia jopa 10 tunnin yö-unia :)
Väinö on miehistynyt ihan silmissä Viljon tulon jälkeen, käyttäytyy paljon paremmin ja on huomattavasti rauhallisempi. Vaikkakin tämä kaksikko on ottanut työkseen remontoida meidän seinät uuteen uskoon...Syötyjä kohtia on joka päivä enemmän, mikä hieman nostaa mamman verenpaineita toisinaan.
Mutta mitäpä sitä ei kestäisi rakkaiden poikiensa vuoksi:)
Viljo ja Väinö ovat täysin eri luonteisia, mutta molemmat yhtä ihania. Siinä kun Viljo ilmoittaa kovaa ja korkeelta kun joku lähestyy meitä ulkona, taikka kävelee pihan ohi, heiluttaa Väinö vaan häntäänsä....Viljosta onkin jo kehkeytynyt oikein vahtikoira, vaikka ikää onkin vasta 4kuukautta. Siinä kun Väinö toivottaisi häntää heiluttamalla murtomiehet tervetulleeksi saattaisi Viljon vastaanotto olla hieman erilainen.
James Bond nimensä veroinen tuo pikku-piipari on, salamyhkäinen lymyilijä jolta ei jää mikään huomaamatta tai kuulematta. Viljo katselee aina hetken sivusta ja taitaa pohtia tykätäkö uudesta vieraasta, kun taas Väinö tykkää kaikista. Viljo on myös kerjääjien ykkönen, siinä kun Väinö ei kerjää ollenkaan. Viljolle maistuu kaikki kurkusta porkkanaan..Niin paljon on herra syönyt elämänsä aikana, että lääkäri määräsi laihdutuskuurille...Toivottavasti jätkä tuosta sutjaantuu ennen ensimmäisiä näyttelyitä.

Väinön kanssa ollaan käyty kahdessa näyttelyssä viimeisen kuukauden aikana. Heinolassa ja Lahdessa. Heinolassa sai tuloksen JUN EH4 ja lahdessa JUN EH2. Margareeta on toiminut kehään viejänä, kun itse olen jännittänyt niin paljon. Väinö menee kehässä hienosti ja joka kerran jälkeen tämä mamma on vaan ylpeempi lapsestaan. Vielä tänä vuonna mennään Jyväskylään, Lahteen ja Helsinkiin.
Kesän lopulla Väinö kerkes mökille taistella jonkun elukankin kanssa, jonka jälkeen kaulasta löytyi 5 puremajälkeä..Epäilynä olisi minkki, mutta kun ei tuo koira osaa kertoa :D Jälkeenpäin on huomattu, että Väinö pelkää ulkona pimeällä varjoja ja pimeää metsää..jotain traumoja taitanut jäädä. Mutta oli se koettelemus kun mökiltä ajettiin tuhattajasataa 50km matka lääkäriin, kun Väinö meni yhtäkkiä todella huonoon kuntoon. Mutta muutama lääkepiikki ja taas oli Väinö täydessä vedossa :)
Väinöllä todettiin allergioita elokuussa ja nyt uuden ruokavalion myötä Väinö elää terveempää ja iloisempaa elämää, kuin ennen. Paljon on opettelua ruokien kanssa ja joka kerran muistettava tutkia kaikki pakkaukset ettei mikään sisällä vääriä aineita. On myös allergioita joihin ei itse voida vaikuttaa mm.siitepölyt, homeet, huonepöly jne..mutta parempaan suuntaan ollaan menossa. Keväällä aloitetaan siedätyshoidot siitepölyjen vuoksi. Onneksi tässä välissä on talvi, ja ympäristötekijät helpottaa...
Mitähän tuo Viljo tuumaa talven pakkasista, kun palelee nyt jo ulkona, tärisee ku haavanlehti pienestäkin viimasta... Kesän lapsi...kuten mammansakin :)

Mukavaa syksyä kaikille.

Kovasti meitä jäi mietityttämään tuo Helmin ja Mimmin blogissa ollut käärme asia?
koskahan saataisiin jatkoa tarinalle?
Meidänkin pojat löysi käärmeen, onneksi kuolleen.

Lukijat

3 kk 3 vko.

3 kk 3 vko.

Sitä on taas käyty varkaissa :D

Minä poikapa kuoooorsaan.

Minä poikapa kuoooorsaan.
sunnuntai- pyhitetty lepopäivä myös Väinöllä

Pöydällä varkaissa.

Suukkoja suukkoja

Rokotusten jälkeen väsynyt poikanen

Lumiukko:)

jaahas ;)

Näin hienosti minä istun, kun pyydetään.

Ekaa kertaa tädin sylissä jouluna:)

Väsynyt poikanen.

Väsynyt poikanen.
Niin paljon väsytti, että toinen jalka unohtui pedin ulkopuolelle.

Väinön uudet vaatteet:)

Väinön uudet vaatteet:)
Pinkki on kuulema muotiakin pojilla.

Aina jaksa itse kävellä pihalta sisään...

Illalla äitin vieressä sohvalla on niin kiva köllöttää, ja mieluiten vielä selällään:)

Sohvalla syömässä kermaviiliä lusikasta äitin tarjoamana:)

Sohvalla syömässä kermaviiliä lusikasta äitin tarjoamana:)

Minä tahdon sohvalle, nyt just ja heti!!! Noooostakaaaa!!!

Väinö enon kanssa mummon synttäreillä

Uusi putkilo ja uusi lelu, JEEEE huutaa Väinö

Nukahti kesken leikin lelukopan ja pedin väliin.

Tuulispäänä :)

Väinö isin sylissä ekana koti-iltana

Väinö 9-viikkoisena

Pinkki possu on pop

Pinkki possu on pop

Nukkumatti, nukkumatti lasten illoin kulkee heittää uni hiekkaa...

Nukkumatti, nukkumatti lasten illoin kulkee heittää uni hiekkaa...
Väinö unisena pyyhkeiden sisällä.